Jouw verlanglijstje

Om jouw winkelervaring bij De Blije Steen zo plezierig en handig mogelijk te maken, introduceren we vandaag een nieuwe functie die het winkelen nog leuker maakt: de verlanglijst

Maar wat is een verlanglijst en waarom zou je deze functie willen gebruiken? Hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten:

Verlanglijst voor later:
Met de functie kun je gemakkelijk producten opslaan die je nu misschien nog niet wilt kopen, maar wel in de toekomst. Of het nu gaat om dat prachtige sieraad dat je voor je volgende speciale gelegenheid wilt bewaren of die geweldige gadget die je op je verlanglijst hebt staan voor je volgende verjaardag, met een verlanglijst kun je je favoriete items bijhouden.

Snel en eenvoudig:
Blader door onze winkel, vind de items die je wilt bewaren, en klik op “Toevoegen aan verlanglijst.”

Deelbaar met vrienden en familie:
Je kunt je verlanglijst delen met vrienden en familie, zodat ze altijd weten welke cadeaus je graag zou willen ontvangen. Dit maakt het geven en ontvangen van cadeaus nog leuker en persoonlijker.

Makkelijke toegang: Je kunt altijd je verlanglijst raadplegen vanuit je account, zodat je je opgeslagen items gemakkelijk kunt bekijken en beheren.

Winkelwagen
Scroll naar boven